Damien White

Online

Bűvész Iskola

Nem tudsz eljönni személyesen a 12 alkalmas bűvész tanfolyamunkra, mégis Damien-től szeretnél tanulni?
Most itt a lehetőség! Online Bűvész Iskolánk lehetőséget biztosít, hogy ott és akkor tanulhass, ahol és amikor te szeretnél.

Válj különlegessé egy olyan tudás által, amit más nem ismer!

Online Bűvész Iskolánkban nem csak az alapjait és alap trükkjeit ismerheted meg ennek a csodás ősi művészetnek, hanem a bűvészet és az oktató anyagokban található tanácsok elsajátításával egy olyan tudást tudhatsz majd magadénak, amit kevesen ismernek és amit az élet más területein is hasznosítani tudsz!

Több, mint egy évtizednyi tapasztalat vár rád!

Damien több, mint egy évtizede él meg hivatásos bűvészként és 2012 óta oktatja is azt. A több, mint 8 órányi oktatóanyag nem csak a trükköket mutatja be és tanítja meg, hanem tippekkel és tanácsokkal is bőven ellát, hogy tényleg profivá válhass.

Félénk vagy lámpalázas vagy?

Damien ebben is segít, hiszen az oktatóanyagokból elsajátítható különleges tudás és az előadásmódbeli tanácsok magabiztossá fognak tenni, és egy idő után bátran állsz ki közönéged elé, függetlenül attól, hogy kettő vagy ezer szempár figyel téged!

IGEN, SZERETNÉK JELENTKEZNI AZ ONLINE BŰVÉSZ TANFOLYAMRA!

TANULJ BÁRHOL, BÁRMIKOR!

TÖBB, MINT 8 ÓRÁNYI BŰVÉSZ OKTATÓANYAG VÁR RÁD!

Damien online iskolájáról

Ez egy különleges online bűvész tanfolyam, ahol nem csak a trükköket tanuljuk meg,
hanem azt is, hogyan mutasd be azokat profi módon.

Mi is ez pontosan? Mitől más ez, mint a többi online bűvész iskola?

Damien Online Bűvész Iskolája egy komplett online tanfolyam, 48 db HD minőségű oktató videóval, amik összesen több, mint 8 órányi anyagot tartalmaznak. A tanfolyam alatt a bűvészet minden ágába belekóstolunk és megtanuljuk a mikromágia, a színpadi bűvészet és a mentalizmus fantasztikus trükkjeit. Természetesen, ha csak a trükköket tanulnánk meg, az kevés lenne és ebben különbözik Damien oktatási módszere, mivel ő a trükkök mellé a több év alatt felgyűlt tapasztalatait is átadja, tanácsokkal lát majd el, és előadásmódbeli tanácsokat is a a trükkökhöz és fogásokhoz. Habár nem személyes tanfolyamról van szó, mégis úgy készítettük el online bűvész iskolánkat, hogy úgy érezd, mintha Damien ott ülne melletted és személyesen neked oktatná a bűvészet csodás fogásait és trükkjeit.

Ki tartja a tanfolyamot?

Az első hazai Online Bűvész Iskola Damien White fejéből pattant ki, aki az első hazai Bűvész Színház egyik alapítója, ahol minden héten változatos programokkal várjuk a bűvészet, a kikapcsolódás és a különleges és színvonalas szórakoztatásra éhezőket. Damien tagja a Bűvészek Nemzetközi Szövetségének (IBM), valamint az Amerikai Bűvészek Szövetségének (S.A.M.) is, több száz előadással a háta mögött már több, mint egy évtizede varázsolja el közönségét hivatásos bűvészként. Színházában minden vasárnap tematikus órarenddel rendelkező Bűvész Iskolát tart, ahová hétről-hétre kortól függetlenül járnak mindazok, akik szeretnének egy különleges művészeti ág titkaiba bepillantást nyerni. Online iskolájával most azoknak is lehetőséget szeretne biztosítani a tanulásra, akik a távolság, vagy az időhiány miatt nem tudnak eljönni a személyes oktatásra, de ugyanolyan magas színvonalat szeretnének kapni.

IGEN, EZ ENGEM IS ÉRDEKEL

ÉS SZERETNÉK JELENTKEZNI AZ ONLINE TANFOLYAMRA!

MIT LEHET TUDNI A TANFOLYAMRÓL?

Hány videót tartalmaz az online tanfolyam?

Összesen 48 db HD minőségű videót foglal magába a tanfolyam, összesen több, mint 8 órányi oktatóanyaggal.

Milyen témakörben oktat a tanfolyam?

Kártyafogások, ahol megtanuljuk a kártyabűvészet alapfogásait.
Kártyatrükkök, ahol fantasztikus kártya rutinokat sajátítunk el.
Mikromágia, ahol hétköznapi tárgyakkal bűvészkedünk.
Színpadi bűvészet, ahol előkerülnek a nagyobb színpadra szánt kellékek.
Mentál bűvészet, ahol megtanulunk mások gondolataiban olvasni.
Előadásmód, ami szinte minden videóban előfordul, mint tanács, vagy tipp.

Hol és hogyan nézhető a tanfolyam?

Az oktató videók témakörök szerint vannak csoportosítva. Lejátszásukhoz internetkapcsolat szükséges, de bármilyen eszközön és operációs rendszeren megnézhető. Letölteni a videókat a szerzői jogi védelem érdekében nem lehet!

Érdekel mit mondanak mások?

Valódi vélemények, valódi tanulóinktól

“Mint tudjuk a mutatványok titkának ismerete csak egyik részét adja az előadásnak, a hatás sokban múlik az előadásmódon – és erre Damien White is hangsúlyt fektet. Mindig pontos útmutatásokat kaphattunk az egyes trükkök kivitelezésére. Egyben nagyon inspirálóaknak is tartom a szeminárumokat, hogy hogyan tudjuk saját egyéniségünk szerint bemutatni a trükköket, és akár újabbakat kitalálni.”

Tamás

“Sok oktató videót láttam már, főleg külföldit, de mindig nálad kötöttem inkább ki, te vagy szerintem a legjobban tanító bűvész! És a legjobb, hogy nem csak trükköket tanítasz, hanem fogásokat és olyan tippeket is adsz, amire nem is gondoltam volna.”

Levi

“Az, hogy megtanítod a trükköket egy dolog, ettől még nem lennék elájulva. De az, hogy átadod azt a tudást és tapasztalatot, amit több év és több száz előadás alatt gyüjtöttél össze, az fantasztikus. Mondhatjuk, hogy több száz előadás bakijait és rontását spóroltad meg nekem, ezeket már nem kell nekem elkövetnem, hogy tanuljak belőle. :)”

Ati

6 fontos előnye Damien online iskolájának

Mi az a 6 dolog ami Damien online bűvész iskolája mellett szól?

Azonnal használható tudás

A tananyagot gondosan úgy állítottuk össze, hogy a tanultak azonnali sikerélményben részesítsenek. Legyen szó egy trükkről, vagy egyéb megtanult technikáról, már aznap használhatod.

Előadásmódbeli tanácsok

Ebben az online bűvész iskolában nem csak azt tanuljuk meg, hogyan működnek a trükkök, hanem a legfontosabbat is elsajátítod majd, hogy hogyan add elő ezeket a trükkökett, mint egy profi.

Különleges kellékek nélkül

A trükkökhöz, amiket megtanulunk nem kellenek külön megvásárolandó speciális kellékek, mindent megtalálsz otthon, de ha valamit még profibb módon szeretnél előadni, akkor külön segítünk a profi kellékek beszerzésében.

Mintha ott lennénk a szobádban

Az oktatóanyagokat úgy alkottuk meg, hogy úgy érezd, mintha Damien ott lenne veled a szobádban, nem csak a lényeget magyarázza el neked, hanem saját ötleteti, tapasztalatait is. Semmi fontosat nem vágtunk ki a videókból.

Privát chat szoba és zárt Facebook csoport

Habár online a tanfolyam, nem szeretnénk, ha egyedül maradnál, ha kérdésed lenne. Erre létrehoztunk egy zárt Facebook csoportot és chat szobát, ahol csak az online tanulókkal, vagy Damien-nel tudsz kapcsolatba lépni.

Taps garancia

Ha jelentkezel nem veszíthetsz, hiszen a 100%-os elégedettségi garanciával nincs kockázat. Ha nem tetszik az online tanfolyam, egyszerűen jelezd nekünk az első héten és mi kérdés nélkül visszaadjuk a pénzed.

Gyakran Ismételt Kérdések

Válaszom pár olyan kérdésre, ami gyakran felmerül az oktatással kapcsolatban.
Ha marad kérdésed írj a hello@buvesziskola.hu e-mail címre.

Hány éves kortól ajánlott Damien Online Bűvész Iskolája?

A bűvészet tanulásához a gyerekeknél ki kell hogy fejlődjenek bizonyos képességek, amik segítenek a trükköket megérteni és betanulásukhoz már működnek azok a motorikus folyamatok, amikkel a kézügyességi feladatokat is el tudják sajátítani. Ezek a képességek 6-7 éves korban alakulnak ki, így mi is ettől a kortól ajánljuk tanfolyamunkat. A felső határ életkorban viszont akár 100 éves kor is lehet. 🙂

Én már nem vagyok gyerek, így is ajánlod a tanfolyamot?

Természetesen! Egy ilyen különleges képességet elsajátítani nem korfüggő. Sok visszajelzést kaptunk már felnőtt ‘diákjainktól’, hogy nagyszerűen tudták a tanultakat alkalmazni más területeken is, például ha fel kellett hívni magukra a figyelmet, vagy többszáz fős tömeg előtt kellett megszólalniuk. A trükkök segítenek a kézügyesség fejlesztésében, de a mögötes tudás még ennél is többet ad.

Biztonságos ez az online tanfolyam? Gyerekenek is?

Természetesen teljes mértékben, törekedtünk arra, hogy minden részében akár adatvédelmi, akár más szempontból biztonságos legyen. A fizetési megoldást regisztrált pénzintézet és szolgáltató végzi, a regisztrációt kézzel végezzük, hogy harmadik félhez ne jussanak el személyes adatok, így kizárt a spam és hasonló visszaélés, a videós tartalmak pedig egy külön erre használt rendszerben érhetőek el, ezek mind reklám mentes videók, tehát gyermekek számára még ebből a szempontból is biztonságos a tanfolyam, nem érik külső reklám ‘behatások’, csak szigorúan a bűvész tanfolyam.

Letölthetőek a videók?

A videók csak online, internetkapcsoalt segítségével érhetőek el, azok nem letölthetőek, nem továbbíthatóak és megoszthatóak. Erre a szerzői jogi védelem érdekében van szükség, nem szeretnénk, ha videóink illetéktelen oldalkra kerülnének fel, hiszen rengeteg munkát fektettünk beléjük, és több évnyi tapasztalatot osztunk meg áltatluk. Éppen ezért arra is szeretnénk megkérni téged, hogy ha valaki érdeklődik a tanfolyam iránt, ne a saját hozzáférésedet oszd meg, inkább küld az érdeklődőt az Online Bűvész Iskola weboldalára. Köszönjük!

Többször is megnézhetem a videókat?

Természetesen igen. A jelentkezők beléphetnek egy zárt oldalra, ahol az összes oktató videó elérhető korlátlan ideig, szépen kategoriákba szedve és ezeket annyiszor nézik meg, ahányszor akarják.

Kell valami speciális plusz beszerezni való a tanfolyamhoz? Például kellék stb.

Nem, a tanfolyamban tanult trükkök 99%-a otthon megtalálható kellékekkel elsajáíthatóak, 1-2 trükk van, amihez kell kellék, de nagy valószínűséggel az is lesz neked otthon, ha máshol nem bűvészdobozban. Ha valamit profi módon szeretnél előadni és létezik profi kellék az adott trükkhöz, azt egy a videók alatti gombbal jelezni fogjuk és oda kattintva megvásárolhatod az adott kelléket.

Én már végigjártam a személyes 12 alkalmas tanfolyamot. Miben különbözik ez attól?

Az Online Bűvész Iskola a 12 alkalmas tanfolyam online változata, mégis lehetnek eltérések. Miért is van ez? Egy személyes csoportos oktatásnál egészen máshogy alakulhatnak a dolgok. Habár megvan a gerince a tanfolyamnak, tudjuk, hogy mit szeretnénk oktatni, mégis az adott csoporttól függ, hogy mi fér bele az időbe, vagy péládul az adott csoport összetétele milyen trükköket igényel. Ez is fontos szempont és személyes oktatásnál mindig figyelembe vesszük. Az online tanfolyamnál ilyen időlimit és határ nincs, mindent, amit szeretnénk meg tudunk tanítani. Szóval, ha jártál már a személyes oktatáson nem biztos, hogy ott minden trükköt tanultál már, amit itt fogunk oktatni, arról nem is beszélve, hogy lehet jó részét már el is felejtetted, tehát ez az online iskola gyakorlásnak sem utolsó.

Ha valamit nem értek, hová fordulahtok segítségért?

Az oktató videókat úgy próbáltuk meg létrehozni, felvenni, hogy minden jól érthető, látható, megfigyelhető legyen. Természetesen a magyarázat is részleteibe menő, hogy egyetlen apró mozdulat, vagy fontos dolog se maradjon ki, hisz ez a bűvészetben igen fontos. Mégis ha valamit nem értesz, két lehetőséged van segítséget kérni. Az egyik, hogy írsz egy e-mailt, vagy ami még egyszerűbb, az az online chat. Mi is ez? Létrehoztunk a zárt oldalon egy külön chat szobát, ahol a többi tanulóval beszélgethetsz, vagy akár magától Damien-től is kérdezhetsz. Ez azért jó, mert nem csak segítséget kérhetsz, hanem ötletelni is lehet a többiekkel, tanácsokat kérni, megosztani új dolgokat. Olyan ez mint egyfajta zárt bűvész közösség. Ezt a chat részt csak és kizárólag az online tanulók vehetik igénybe, természetesen szigorúan szabályozva, hogy fenttartsuk ennek a lehetőségnek a színvonalát és jól használhatóságát. Mivel a tanfolyamra regisztrált névvel lehet csak itt beszélgetni, rögtön kiderül, ha valaki szabálytalanul használja azt, trágárkodik, vagy hasonló rossz dologkat tesz itt. Ez természetesen azonnali kizárással jár.

AHOL LÁTHATTAD BŰVÉSZ ISKOLÁNKAT

Néhány médiamegjelenés, amikor iskolánkról volt szó

Mi az ára az Online Bűvész Iskolának?

A TELJES TANFOLYAM ÁRA
18.900 Ft + ÁFA

Az ár tartalmazza a hozzáférést…
• 48 db HD minőségű online nézhető videóhoz
• több, mint 8 órányi oktatóanyaghoz
• csak tanulóknak fenntartott chat szobához
• zárt Facebook csoporthoz
… és még pár meglepetést. 🙂


Átutalással vagy személyesen szeretne fizetni?
Érdeklődjön itt: buvesziskola@gmail.com

!!! SIESS, LE NE MARADJ !!!

Még a végén a haverod előbb jelentkezik és tanulja meg a trükköket. 🙂

Mit jelent a BARION™?

A Barion elektronikus fizetéseket lebonyolító szolgáltatás, amivel kényelmesen és biztonságosan tudsz bankkártyával, vagy előre feltöltött egyenleggel fizetni webáruházakban, mobilalkalmazásokban, vagy barátaidnak.

A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló e-pénz kibocsátó, engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013.

Fizess kényelmesen bankkártyával

A bankkártyás fizetéshez nem kötelező a regisztráció, elég megadni bankkártyád számát, a lejárati dátumot és a hátoldalon található CVC kódot, valamint egy működő e-mail címet.

Ha azonban regisztrálsz, soha többé nem kell begépelned a kártyaszámodat egyetlen Barion elfogadóhelyen sem, a fizetéshez elég az e-mailcímed és jelszavad. Ez nem csak kényelmes, de a biztonságodat is növeli!

Fizetéshez használhatod:
Mastercard vagy Maestro bankkártyádat
Visa vagy Electron bankkártyádat
Amex bankkártyádat

Fizess kényelmesen bankkártya nélkül

Ha nincsen bankkártyád, fizetéshez használhatod, az előre feltölt Barion egyenlegedet, amelyet átutalással vagy készpénz befizetéssel tudsz feltölteni, illetve amire ismerőseid, üzletfeleid tudnak neked pénzt küldeni. Ebben az esetben e-mailcímed és jelszavad megadásával tudsz fizetni.

Ingyenes

A bankkártyás fizetésnek a vásárló részére nincsen és nem is lehet felára. A regisztráció és a Barion mobilalkalmazás, valamint a pénz fogadás és küldés ingyenes, és az is marad. Nincs havi díj sem.

Kövesd vásárlásaidat

A Barion alkalmazásokkal követheted vásárlásaidat, a weben vagy mobilon. Az ingyenes Barion tárca azonnal jelzi minden vásárlásodat, még azt is látod, mit vettél. Barion egyenleged is itt kezelheted, illetve pénzt küldhetsz vagy fogadhatsz

Első a biztonság
A Barion szervereit a Norton/Symantec/Verisign 256bites SSL titkosítása védi. Fizetés előtt mindig ellenőrizd, hogy valóban a Barion biztonságos szerverén adod meg a fizetéshez szükséges bankkártya adatokat vagy jelszót.A böngésződ zöld színnel jelzi,ha a fizetés és a fizetőoldal tulajdonosát Barion Payment Inc [HU] néven azonosítja:

A Barion rendelkezik a bankkártya társaságok által megkövetelt PCI DSS tanúsítvánnyal, így jogosult bankkártya adatokat kezelni. A Barion szerverek biztonságát a Magyar Nemzeti Bank előírása szerint alakították ki.

Taps Garancia

Annyira biztosak vagyunk abban, hogy tanfolyamunk ebben a témában a lehető legjobb, hogy egyedülálló módon 100%-os pénz visszafizetési garanciát vállalunk. Ha a jelentkezéstől számított egy héten belül nem vagy elégedett a tanfolyammal, visszafizetjük neked a teljes részvételi díjat, anélkül, hogy egyetlen kérdést is feltennénk, vagy győzködnénk téged.

Damien White Bűvész Iskola  © 2019. YNFOO ONLINE Kft. - Minden jog fenntartva! | ÁSZF | Adatvédelem