Damien White

12 alkalmas

Bűvész Tanfolyam

Válj különlegessé és sajátíts el egy olyan tudást, amit más nem ismer!

Ezalatt a 12 alkalom alatt nem csak az alapjat ismerheted meg ennek a csodás ősi művészetnek, hanem a bűvészet elsajátításával egy olyan tudást tudhatsz majd magadénak, amit kevesen ismernek és amit az élet más területein is hasznosítani tudsz!

Több, mint egy évtizednyi tapasztalat vár rád!

Damien Bűvész Iskolája nem csak trükköket tanít meg neked, hanem azt is, hogy hogyan add elő azokat profihoz illő módon. Ehhez például előadásmódot is tanulni fogunk.

Félénk vagy lámpalázas vagy?

Damien ebben is segít, hiszen ez a különleges tudás magabiztossá fog tenni, függetlenül attól, hogy kettő vagy ezer szempár figyel téged!

IGEN, SZERETNÉK JELENTKEZNI A BŰVÉSZ TANFOLYAMRA!

ÚJ CSOPORT INDUL:
2019. SZEPTEMBERE

!!! FIGYELJ !!! Egy csoportba csak korlátozott számban tudok tanulókat fogadni, ha elfogynak a helyek, csak sokkal-sokkal később tudsz majd jelentkezni!

Damien iskolájáról

Ez egy különleges 12 alkalmas tanfolyam, ahol nem csak trükköket tanulunk,
hanem azt is, hogyan állj ki több száz ember elé a színpdra.

Mi is ez pontosan? Mitől más ez, mint a többi bűvész iskola?

Damien Bűvész Iskolája egy 12 alkalmas tanfolyam vasárnaponként 17-19 óráig, ahol nem csak bűvésztrükköket tanulunk, hanem a tanfolyam végére egy vizsgaműsort is összeállítunk, aminek fellépői a csoport tanulói lesznek. A tanfolyam alatt a bűvészet minden ágába belekóstolunk és megtanuljuk a mikromágia, a színpadi bűvészet és a mentalizmus fantasztikus trükkjeit. Ezen kívül megtanuljuk hogyan beszéljünk és mozogjunk a színpadon, illetve megismerkedünk a bűvészet történetével és a közismertebb hazai és külföldi képviselőivel. A tanfolyam végén a diákok az iskola elvégzéséről elismerő oklevelet is kapnak.
(Nem kötelező a teljes tanfolyamot végigcsinálni, lehetőség van egy-egy órára is csatlakozni a csoporthoz, erről bővebben ITT olvashatsz!)

Ki tartja a tanfolyamot?

A tematikus Bűvész Iskola Damien White fejéből pattant ki, aki az első hazai Bűvész Színház egyik alapítója, ahol minden héten változatos programokkal várjuk a bűvészet, a kikapcsolódás és a különleges és színvonalas szórakoztatásra éhezőket. Damien tagja a Bűvészek Nemzetközi Szövetségének (IBM), valamint az Amerikai Bűvészek Szövetségének (S.A.M.) is, több száz előadással a háta mögött már több, mint egy évtizede varázsolja el közönségét hivatásos bűvészként. Színházában minden vasárnap tematikus órarenddel rendelkező Bűvész Iskolát tart, ahová hétről-hétre kortól függetlenül járnak mindazok, akik szeretnének egy különleges művészeti ág titkaiba bepillantást nyerni.

IGEN, EZ ENGEM IS ÉRDEKEL

ÉS SZERETNÉK JELENTKEZNI A TANFOLYAMRA MIELŐTT ELFOGYNAK A HELYEK!

MIT LEHET TUDNI A TANÓRÁKRÓL?

Mikor vannak a Bűvész Iskola tanórái?

A tanórákat vasárnaponként 17-19 óráig tartjuk, előre meghatározott tanmenet alapján.

Milyen órákból áll a tanmenet?

Tanórák, ahol megtanuljuk a bűvészet alapjait és a szuper trükköket.
Ismétlő órák, ahol átvesszük és finomítjuk az eddig tanult trükköket.
Vizsgaműsor, ahol végül bemutatjuk, hogy mit is tanultunk.

Érdekel mit mondanak mások?

Valódi vélemények, valódi tanulóinktól

“Én Damien vasárnapi Bűvész Iskolájában voltam eddig két alkalommal. Mindig pontos útmutatásokat kaphattunk az egyes trükkök kivitelezésére. Mint tudjuk a mutatványok titkának ismerete csak egyik részét adja az előadásnak, a hatás sokban múlik az előadásmódon – és erre Damien White is hangsúlyt fektet. Egyben nagyon inspirálóaknak is tartom a szeminárumokat, hogy hogyan tudjuk saját egyéniségünk szerint bemutatni a trükköket, és akár újabbakat kitalálni. Rám biztosan számíthattok még!”

Veszprémi Tamás

“Ez volt az első alkalom, hogy ilyen jó trükköket láthattam ilyen közelről. Kellemes csalódás volt, ugyanis már régóta bűvészkedek, mégis tanulhattam új trükköket. Voltak olyanok is, amiket ismertem, de ezeket meg tovább tökéletesíthettem.”

Rossignol Félix

“Különösen tetszett a helyszín, hiszen nincs bezsúfolva több száz ember, ahol jó esetben is csak a kivetítőn látni bármit is. Ezen a helyen igazán a varázslatok világában érezhettük magunkat.”

Motsai Zita

Élmények videón

Nézd meg egyik csoportunkról egy kis videót, ami a vizsgaműsorjukon készült.

6 fontos előnye Damien bűvész iskolájának

Mi az a 6 dolog ami Damien 12 alkalmas bűvésztanfolyama mellett szól?

Azonnal használható tudás

A tananyagot gondosan úgy állítottuk össze, hogy a tanultak azonnali sikerélményben részesítsenek. Legyen szó egy trükkről, vagy egyéb megtanult technikáról, már aznap használhatod.

Személyre szabott tanácsok

Mindenki a saját stílusához igazíthatja majd a tanultakat, mindenki maga választja meg, hogy a bűvészet melyik ágát szeretné jobban megismerni. Ehhez személyre szabott segítséget nyújtunk.

Hazavihető kellékek

Vannak trükkök, amikhez különleges kellékeket használunk. Ezek a kellékek – a tanuló választása alapján – vagy benne vannak a tanfolyam árában, vagy külön megvásárolhatóak.

Nem oktatóteremben gyakorlunk

Bűvésztrükköket egy asztalnál ülve meg lehet tanulni, de a profi előadásmódot soha! Éppen ezért mi nem oktatótermben, hanem színházi körülmények között tanulunk, színpaddal, fény- és hangtechnikával.

Fellépés egy igazi műsorban

A tanfolyam végén egy egész estés műsorban mutatják be a résztvevők, hogy mit tanultak a saját és a többiek rokonai és ismerősei előtt. Átélni egy valódi, éles előadást sokkal többet tud tanítani, mint gondolnád.

Taps garancia

Ha jelentkezel nem veszíthetsz, hiszen a 100%-os elégedettségi garanciával nincs kockázat. Ha nem tetszik a tanfolyam, egyszerűen szállj ki és mi kérdés nélkül visszaadjuk a pénzed.

Gyakran Ismételt Kérdések

Válaszom pár olyan kérdésre, ami gyakran felmerül az oktatással kapcsolatban.
Ha marad kérdésed írj a hello@buvesziskola.hu e-mail címre.

Hány éves kortól ajánlott Damien Bűvész Iskolája?

A bűvészet tanulásához a gyerekeknél ki kell hogy fejlődjenek bizonyos képességek, amik segítenek a trükköket megérteni és betanulásukhoz már működnek azok a motorikus folyamatok, amikkel a kézügyességi feladatokat is el tudják sajátítani. Ezek a képességek 7-8 éves korban alakulnak ki, így mi is ettől a kortól ajánljuk tanfolyamunkat. A felső határ életkorban viszont akár 100 éves kor is lehet. 🙂

Én már nem vagyok gyerek, így is ajánlod a tanfolyamot?

Természetesen! Egy ilyen klüönleges képességet elsajátítani nem korfüggő. Sok visszajelzést kaptunk már felnőtt ‘diákjainktól’, hogy nagyszerűen tudták a tanultakat alkalmazni más területeken is, pédlául ha fel kellett hívni magukra a figyelmet, vagy többszáz fős tömeg előtt kellett megszólalniuk. A trükkök segítenek a kézügyesség fejlesztésében, de a mögötes tudás még ennél is többet ad.

Mit kell vinni a tanfolyamra?

Abban az esetben, ha a jelentkezésnél nem azt a belépőt választja, ami magba foglalja a tanfolyam kellékeit is, akkor amit mindenképpen szoktunk javasolni, az egy toll és füzet, amit kifejezetten erre a tanfolyamra szerezzünk be, valamint jól jöhet egy csomag francia kártya is. Természetesen aki üres kézzel érkezik az sem fogja magát kellemetlenül érezni, hiszen kölcsön kellékeket tudunk biztosítani, de mi erősen ajánljuk a kellékket is magába foglaló belépőinket, mert így egy komplett kis bűvészdobozt is kap a tanuló.

Kísérők jöhetnek a tanfolyamra?

Igen, sőt, a kísérők több lehetőség közül is választhanka, amíg gyermekük tanul. Vagy a helyszínen várja meg, amíg az óra befejeződik, erre külön a száukra fentartott helyeket biztosítunk, vagy pedig választhatják a közeli bevásárlóközpont kényelmét is, ahol a tanóra ideje alatt nézegethetnek, vásárolgathatnak. Természetesen a kísérőknek, akik a helyszínen várnák meg gyermeküket, nem kell semmilyen külön díjat fizetniük! A tanfolyam ára csak azokra vonatkozik, akik részt vesznek az órákon!

Jelentkeztem, de sajnos mégsem tudok részt venni a tanfolyamon. Mik a visszaváltás feltételei?

A tanfolyamra történő jelentkezés lemondásának határideje a tanfolyam kezdő időpontját megelőző 5 naptári nap. Az eddig beérkező lemondásoknak semmilyen következménye nincs, a tanfolyam teljes díját visszatérítjük.
A részvétel lemondását kizárólag írásban, a buvesziskola@gmail.com e-mail címen tudjuk elfogadni!
Az első óra után, ha mégsem tetszik tanfolyamunk igénybe lehet venni Taps Garanciánkat, későbbi lemondás esetén azonban a befizetett tanfolyami díj 100%-a megfizetendő.

AHOL LÁTHATTAD BŰVÉSZ ISKOLÁNKAT

Néhány médiamegjelenés, amikor iskolánkról volt szó

Mi az ára a 12 alkalmas Bűvész Iskolának?

12 alkalom
12 x 4.500 Ft = 54.000 Ft
54 000 Ft
12 alkalom
12 x 2.500 Ft = 30.000 Ft
30 000 Ft

!!! SIESS, LE NE MARADJ !!!

Figyelem! Egy csoportban csak korlátozott számú tanulót tudunk fogadni!

Mit jelent a BARION™?

A Barion elektronikus fizetéseket lebonyolító szolgáltatás, amivel kényelmesen és biztonságosan tudsz bankkártyával, vagy előre feltöltött egyenleggel fizetni webáruházakban, mobilalkalmazásokban, vagy barátaidnak.

A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló e-pénz kibocsátó, engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013.

Fizess kényelmesen bankkártyával

A bankkártyás fizetéshez nem kötelező a regisztráció, elég megadni bankkártyád számát, a lejárati dátumot és a hátoldalon található CVC kódot, valamint egy működő e-mail címet.

Ha azonban regisztrálsz, soha többé nem kell begépelned a kártyaszámodat egyetlen Barion elfogadóhelyen sem, a fizetéshez elég az e-mailcímed és jelszavad. Ez nem csak kényelmes, de a biztonságodat is növeli!

Fizetéshez használhatod:
Mastercard vagy Maestro bankkártyádat
Visa vagy Electron bankkártyádat
Amex bankkártyádat

Fizess kényelmesen bankkártya nélkül

Ha nincsen bankkártyád, fizetéshez használhatod, az előre feltölt Barion egyenlegedet, amelyet átutalással vagy készpénz befizetéssel tudsz feltölteni, illetve amire ismerőseid, üzletfeleid tudnak neked pénzt küldeni. Ebben az esetben e-mailcímed és jelszavad megadásával tudsz fizetni.

Ingyenes

A bankkártyás fizetésnek a vásárló részére nincsen és nem is lehet felára. A regisztráció és a Barion mobilalkalmazás, valamint a pénz fogadás és küldés ingyenes, és az is marad. Nincs havi díj sem.

Kövesd vásárlásaidat

A Barion alkalmazásokkal követheted vásárlásaidat, a weben vagy mobilon. Az ingyenes Barion tárca azonnal jelzi minden vásárlásodat, még azt is látod, mit vettél. Barion egyenleged is itt kezelheted, illetve pénzt küldhetsz vagy fogadhatsz

Első a biztonság
A Barion szervereit a Norton/Symantec/Verisign 256bites SSL titkosítása védi. Fizetés előtt mindig ellenőrizd, hogy valóban a Barion biztonságos szerverén adod meg a fizetéshez szükséges bankkártya adatokat vagy jelszót.A böngésződ zöld színnel jelzi,ha a fizetés és a fizetőoldal tulajdonosát Barion Payment Inc [HU] néven azonosítja:

A Barion rendelkezik a bankkártya társaságok által megkövetelt PCI DSS tanúsítvánnyal, így jogosult bankkártya adatokat kezelni. A Barion szerverek biztonságát a Magyar Nemzeti Bank előírása szerint alakították ki.

Taps Garancia

Annyira biztosak vagyunk abban, hogy tanfolyamunk ebben a témában a lehető legjobb, hogy egyedülálló módon 100%-os pénz visszafizetési garanciát vállalunk. Ha az első óra után nem vagy elégedett visszafizetjük neked a teljes részvételi díjat, anélkül, hogy egyetlen kérdést is feltennénk, vagy győzködnénk téged.

Damien White Bűvész Iskola  © 2019. YNFOO ONLINE Kft. - Minden jog fenntartva! | ÁSZF | Adatvédelem