Az iskoláról

Damien White Bűvész Iskolája

Varázslat 2012 óta

2012-ben a Bűvész Színház megnyitotta kapuit és már az induláskor eldöntöttük, hogy nem csak megmutatni szeretnénk a bűvészet szépségeit, hanem át is adni ennek az ősi művészeti ágnak a titkait. A színházzal egy időben elindítottuk Bűvész Iskolánkat, ahová minden hétvégén eljárhattak a varázslatra éhezők.

Az induláskor kötetlen tanórákkal kezdtük el az oktatást, majd az országban elsőként tematikus órarenddel kezdtük el oktatni a bűvészetet. Mára ez a tematikus oktatás egy komplett 3 hónapos tanfolyammá alakult, ami már évek óta sikerrel vezeti be az érdeklődőket a bűvészet titkaiba.

Több, mint egy évtizede a pályán

Damien

A varázslat és az illúzió kisgyerek kora óta szerves része az életének. Anno a tv-ben vetített David Copperfield showk keltették fel az érdeklődését, majd a kezdőlökést végül az első bűvészdoboz hozta el.

Jelenleg több, mint egy évtizede hivatásos bűvészként él, a Nemzetközi Bűvészek Szövetsége (I.B.M.) és az Amerikai Bűvészek Szövetsége (S.A.M.) tagjaként. Évente több száz előadással varázsolja el közönségét, nyilvános és zárt előadásokon, valamint hetente oktatja a jövő bűvész generációját iskolájában.

Küldetésének tekinti, hogy megismertesse az emberekkel a valódi bűvészetet, ami nem csak trükkökről és mások játékos megtévesztéséből áll, hanem igazi művészetről. Szeretné megmutatni a bűvészet komolyabbik oldalát, hogy mi is van a gyerekkorunkban karácsonyra kapott bűvészdobozon túl.

Mérföldkövek

Történetünk

Megnyit a Bűvész Színház

Megnyitja kapuit Magyarország első Bűvész Színháza, az Erkel Színház mellett, egy kis félszuterén helyiségben, ahol 30 főt tudunk műsorainkon szórakoztatni.

Az iskola indulása

A színházzal együtt elindul a Bűvész Iskola is, ahol minden hétvégén, kötetlen 2 órás program keretein belül oktatjuk a trükköket.

Tematikus órarend

A Bűvész Iskola elindítja az országban elsőként a tematikus órarendre épülő bűvészet oktatását, ahol előre meghirdetett témában folyik minden héten az oktatás.

Új helyre költözés

Új helyre, Budára költözik a Bűvész Színház és vele együtt az iskola is, ahol a tanulók magasabb színvonalon, színházi körülmények között, elegáns környezetben tanulhatják a trükköket.

12 alkalmas tanfolyam

Elindítjuk a 12 alkalmas tanfolyamunkat, kezdő bűvészek számára. A 3 hónapos kurzus végén a színházban vizsgaműsor keretein belül mutatják meg a tanulók élő közönség előtt, hogy mit is tanultak.

A jövő, az online oktatás

2018-ban indul el Bűvész Iskolánk online verziója, azok számára, akik nem tudnak személyesen eljárni iskolánkba. A jelentkezők magas színvonalon érhetik majd el képzéseink online verzióját.

2012
2012
2013
2014
2015
2018

Időpontok

ism = ismétlő óra
2019. szeptembere – Kártya alapfogások
Hamarosan... – Kártya alapfogások (ism)
Hamarosan... – Kártyatrükkök
Hamarosan... – Kártyatrükkök (ism)
Hamarosan... – Mikromágia
Hamarosan... – Mikromágia (ism)
Hamarosan... – Színpadi bűvészet
Hamarosan... – Színpadi bűvészet (ism)
Hamarosan... – Mentalizmus
Hamarosan... – Mentalizmus (ism)
Hamarosan... – Főpróba, gyakorlás *
Hamarosan... – Vizsgaműsor *

* Az utolsó előtti órán a 12 alkalmas tanfolyam résztvevőinek állítjuk össze saját vizsgaműsorukat, amit az utolsó órán mutatnak majd be. Ezeken az órákon tapasztalatszerzés, illetve az előadás megtekintése végett érdemes részt venni.

Kapcsolat

Bűvész Színház
1115 Budapest,
Bartók Béla út 98-102.

hello@buvesziskola.hu

Kövess minket

Damien White Bűvész Iskola  © 2019. YNFOO ONLINE Kft. - Minden jog fenntartva! | ÁSZF | Adatvédelem